Projecte “Històries EBSE Sant Just Solidari”

Tal i com ha passat en algun altre indret del món on En Bici Sense Edat té presencia, en el nostre de Sant Just Solidari vàrem pensar en recopilar històries de vida d’algunes de les nostres usuàries.
Hi ha un voluntari que ja porta més d’un any treballant i ha recopilat alguna d’aquestes històries. En aquest mes de març hem fet una crida dins el voluntariat i creat un equip de treball per tal de definir els criteris i la metodologia per captar, redactar i preparar per a la seva visibilitat aquestes “històries”, d’aquesta manera podrem fer perdurar per sempre i donar a conèixer les mateixes, fent publicació online i, segons el material recopilat, també una edició impresa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *