Special Olympics, participem a l’acte inaugural!

 

 

El 29 de Març vam participar en el recorregut de la flama olímpica, que va acabar a l’acte inaugural dels Specials Olympics, l’esdeveniment esportiu més important per a persones amb discapacitat intel·lectual que es va celebrar a Granollers.

A la inauguració van participar d’uns 15000 esportistes d’arreu del món, i va ser tot un un plaer formar part d’aquest bonic esdeveniment. Emoció a flor de pell!

Els Jocs Special Olympics són l’esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual i un estímul al treball diari, el premi a les diferents competicions locals i territorials, i una excel·lent oportunitat per demostrar a la societat les capacitats i els valors dels i les esportistes amb discapacitat intel·lectual i, per tant, aconseguir complicitats solidàries i de respecte.

A més, són un punt de trobada de milers d’esportistes, entrenadors, famílies i societat civil perquè els Jocs són competició però també convivència, activitats socials, lleure i sobretot reconeixement pel paper que les persones amb discapacitat intel·lectual juguen a la nostra societat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *