Una passejada molt especial amb Foment del Martinenc i Wallapop!

El passat 24 de març a Barcelona vam poder gaudir d’una passejada molt especial, ja que vam ajuntar dos grups de persones que tenien moltes ganes de viure l’experiència de participar d’una pedalada intergeneracional!

 

Per una banda, com a passatgeres dels nostres tricicles, van pujar un grup de dones de l’associació cultual Foment del Martinenc. Liderades per la Paquita, aquest grup d’amigues es van sumar a la pedalada amb molta il·lusió i ganes d’experimentar una tarda diferent.

I, per altra banda, acompanyant amb les seves bicicletes, va participar un grup de persones treballadores de l’empresa Wallapop, com una activitat de voluntariat corporatiu que s’oferia als seus treballadors i treballadores.

L’objectiu d’aquesta passejada era, com fem sempre, aprofitar els tricicles i les bicicletes per crear un “espai de trobada intergeneracional” a l’aire lliure i en connexió amb la ciutat.

La comitiva es va desplaçar pels diferents carrers, parcs i places, i finalment arribar a la platja per gaudir una estona de l’aire de mar. Per allà on passàvem, ningú es quedava indiferent, ja que érem una bona colla!

En finalitzar la passejada, vam compartir un berenar, per poder continuar amb l’intercanvi d’històries i gaudir de la bona companyia entre persones de diferents generacions, superant així barreres que de vegades ens imposa l’edat o l’entorn.

Volem doncs fer un especial agraïment a Wallapop per haver esponsoritzat aquesta passejada tan especial i per animar-se a fer un voluntariat corporatiu amb nosaltres!

Per saber-ne més sobre el nostre programa de voluntariat corporatiu ens podeu escriure a info@enbicisenseedat.cat o consultar el nostre web.

 

 

Si estàs interessat a saber més sobre aquest tipus de col·laboracions amb empreses, posa’t en contacte pel següent formulari:

 

Contacta per fer un voluntariat corporatiu

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *