En Bici Sense Edat escollida com una de les 20 accions inspiradores davant l’emergència climàtica

En Bici Sense Edat és una de les 20 accions recollides al llibre El futur que volem: 20 accions inspiradores per fer front a l’emergència climàtica, editat per l’Ajuntament de Barcelona i publicat al març.

N’estem molt orgulloses! Haver estat escollides per aparèixer en aquesta publicació, juntament amb accions tan diverses i inspiradores, ens ratifica com un programa que, més enllà de la seva acció quotidiana, té l’ambició de cooperar en la transformació de la ciutat cap a un model més humà, saludable i sostenible.

Els criteris per escollir aquestes 20 accions han estat la diversitat, la representativitat i la seva capacitat inspiradora. Per cada acció s’han entrevistat a les persones que han estat darrere de la seva posada en marxa i funcionament.

Pel que fa a En Bici Sense Edat, el llibre El futur que volem conversa amb la nostra coordinadora general i co-fundadoraMaría Elisa Ojeda, que explica com ha estat la implantació del programa a Barcelona i quins són els principis i la missió de l’entitat.

Des d’en Bici Sense Edat n’estem convençudes que tant la lluita contra la soledat no desitjada com la participació ciutadana en el voluntariat, són eines clau a l’hora de fer front a l’emergència climàtica, i que la millor manera de dur a terme aquest objectiu és afavorint la creació de noves relacions intergeneracionals mitjançat la realització d’una experiència plaent i terapèutica, com ho són les nostres passejades en bicicleta per la ciutat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *