Hem viscut la diada de Sant Jordi des de molts tricicles diferents 🚲🌹

 

 

Per alguns capítols, el primer Sant Jordi des que formen part d’En Bici Sense Edat. Una de les dates més boniques de l’any  ✨

Des d’EBSE Mataró, que ja fa un any que formen part del projecte, han anat a visitar les residències per explicar la llegenda de Sant Jordi d’una manera dinàmica i diferent, tot fent participar als avis i àvies en la història. A més, ho han fet carregats d’il·lusió, amb l’estrena del seu segon tricicle.

Altres capítols, com Sant Just, han fet les seves passejades el dia de Sant Jordi, participant amb els actes que hi havia a la localitat.

A la ciutat comtal, amb els carrers plens de roses i llibres, les persones voluntàries han tingut l’oportunitat de passejar amb els seus familiars i amics per tal de viure un Sant Jordi diferent i sobre rodes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *