Sant Jordi a Palau d’Anglesola

Per Sant Jordi, el nostre equip de voluntariat va anar a Ca la Cileta per tal d’acompanyar i amenitzar la diada als residents. En primer lloc, van representar una versió adaptada i divertidíssima de la Llegenda de Sant Jordi. Val a dir que tant l’attrezzo com el vestuari dels actors va ser excepcional i els actors poc ortodoxos, però realment, simpàtics. El desenllaç de la història també va ser una mica diferent, ja que el drac va renunciar a menjar-se a la princesa Margalida després de negociar un plat calent cada dia, sortit de la cuina saborosa de la residència. A canvi, la bèstia es va comprometre a tenir cura del nou ascensor i a vigilar l’entrada al centre. A continuació la princesa Margalida i la resta d’actors van repartir entre residents i cuidadores les roses elaborades pel col·lectiu “Mans amb cor” de la Fundació Aspros, que com cada any, va obsequiar el Voluntariat de Caixabank.

Després del teatre, es va fer una partida del joc “La Rosca de Sant Jordi” en el que donant pistes, calia endevinar la paraula amagada relacionada amb la llegenda darrera de cadascuna de les lletres de l’abecedari. Els padrins van encertar-les totes! I ja, per acabar la celebració, vam fer unes quantes tirades de bitlles on es va demostrar la perícia de residents i voluntariat.

També vam participar en la Festa de la Mare de Déu de Montserrat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *