Vam participar de la #Kidicalmass2023 amb 8 tricicles

Aquest diumenge va ser un dia molt especial per nosaltres ❤️

Gràcies a la implicació de diversas persones i entitas, vam aconseguir juntar 8 tricicles per participar de la #Kidicalmass2023 i assolir una fita molt important: fer una pedalada inclusiva, on 8 infants amb diversitat funcional i les seves mares/familiars van poder ser part d’una pedalada que serà difícil d’oblidar!!! La participació de persones amb mobilitat reduïda és clau per la reivindicació que promou la KidicalMass: aconseguir ciutats més amables, més inclusives i més accessibles per tothom!

Gràcies l’organització de la #Kidicalcat per tota la logística i coordinació, no ha estat fàcil però ho hem aconseguit… i en volem més!!!

#Kidicalcat #xarxabicibús

📹 📸 🚁 @Calvox_Periche @_itsas @albertdiazfer

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *