En Bici Sense Edat a FIRA GRAN 2023, per un envelliment actiu i de qualitat

A En Bici Sense Edat ja ens sentim part de la gran familia de Fira Gran! Un any més vam participar d’aquest esdeveniment de referència a Catalunya, juntament amb entitats i persones que treballem per la millora de la qualitat de vida de la gent gran.

Més de 400 activitats gratuïtes i 80 expositors amb tota mena de productes, serveis, activitats i tecnologies adreçades a millorar la qualitat de vida en l’envelliment. Vam conèixer molta gent interessada a fer de voluntària i altres entitats amb intenció de col·laborar amb el projecte #EnBiciSenseEdat.

Vam rodar el recorregut de 8 km de la #Bicicletada i vam gaudir tres dies fantàstics amb les diverses activitats que es feien a la @fargahospitalet , promovent l’envelliment actiu i participatiu també des del nostre expositor.

Gràcies #FiraGran2023 i a tots els participants 👏

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *