Comença la Setmana Europea de la #Mobilitat2023!

 

 

Un any més els nostres capítols participaran a les activitats de cada localitat, pedalarem quilòmetres en les bicicletades populars i plantarem els estands a les fires corresponents per donar a conèixer el projecte
🚶‍♂️🚶‍♀️🏃🏃‍♀️🚲 🚋🚅🚍

📍 Avui @ajuntamentsantjoandespi en el marc de la celebració de la #SEM2023 ens ha convidat a participar per tal d’oferir passejades en tricicle a les persones grans del seu municipi. D’aquesta forma la gent gran de SJD també gaudeixen de la possibilitat de poder fer una passejada pel municipi, i també difundir la nostra activitat a un estand a la plaça de l’Ermita.

📍 A Barcelona, la festa Mou-te amb Fundació Nexe. Plaça de la Virreina a Gràcia, amb diverses activitats per a infants amb diversitats funcionals i les seves famílies.

📍 EBSE Sant Cugat participarà a la Pedalada popular amb els tricicles per fer-la més accessible i hi posarem un estand informatiu.

📍 A Palau, una trobada intergeneracional sobre rodes 🛻, on els nens i nenes de l’escola van a la residència de Ca La Cileta a explicar què és això de la mobilitat sostenible. També es va fer una passejada conjunta entre infants i residents cap al parc dels Drets de la Infància i l’Adolescència. 🌳

📍 Formació teòrica en línia el dia 29/09 i formacions pràctiques a Barcelona el 30/09 i 01/10.

📍 A Cornellà “Combina i Mou-te” a la plaça Europa amb #EBSECornella per explicar la iniciativa de voluntariat i que la ciutadania pugui provar el tricicle.
🎙️Manuel Grau, Coordinador del projecte “En bici Sense Edat” i psicòleg de la @fundependents explica el projecte a la @radiocornella
🔉Escolta’l a la bio!

📍 I #EBSECastelldefels amb #EBSESantJust participen a la pedalada popular de Castelldefels, acte principal de la Setmana de la Mobilitat. Tots els participants que vingueu podreu gaudir de la botifarrada que es farà al Parc de la Muntanyeta, durant la festa de la bicicleta. També s’hi celebrarà la Trobada de voluntariat.

📍 Per tancar la SEM els tres capítols del Baix Llobregat (EBSE Castelldefels EBSE Cornellà I EBSE Sant Just), participaran en la BaixCicletada. El mateix dia, a Barcelona participarem a la festa de l’esquerra de l’Eixample, incloent-hi algun dels nostres tricicles a la bicicletada i fent-la més accessible a tothom.

#EBSEBarcelona #EBSECastelldefels #EBSECardedeu #EBSECornella #EBSEGranollers #EBSEMataro #EBSEPalau #EBSESantJust #EBSESantCugat #EBSETarragona #EBSETerrassa #EBSERipoll

#cyclingwithoutage #EBSECatalunya #voluntaris

 

One thought on “Comença la Setmana Europea de la #Mobilitat2023!

  1. Hola bonics,

    Com ho puc fer per a que els meus pares puguin fer un volt amb vosaltres. Ells viuen a Barcelona i crec que els hi pot fer molta il·lusió.

    Gràcies per iniciatives com la vostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *