Festa Mou-te: Una cursa infantil adaptada i molt més

 

La fundació Nexe ens convidat a participar d’aquesta festa tan especial dedicada als infants i joves amb pluridiscapacitat i les seves famílies. Un matí ple de bona música, tot un seguit d’activitats inclusives i diverses, també varies voltes en tricicle pel barri 😎👍🤩, i una cursa infantil que cada cop és més popular!

Ha estat molt agradable retrobar-nos amb cares conegudes i ser testimonis de la gran feina en equip de la #fundacionexe per a que nens i nenes amb diversitats funcionals puguin esbargir-se i gaudir amb tots nosaltres👏🏼👍🏻

Gràcies per convidar-nos 🥳🤩🥰

Us deixem un petit reportatge del cap de setmana de EnBiciSenseEdat a la Festa Mou-te amb la @fundacionexe

Gràcies per convidar-nos 🥳🤩🥰

#EBSEBarcelona #EBSESantJust #EBSECatalunya #cyclingwithoutage #voluntaris #diversitatfuncional #pluridiscapacitat

 

> Més info sobre la festa

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *