Estarem en la Cursa de Bombers de Barcelona

El pròxim 22 d’octubre recorrerem Barcelona d’una manera que mai hem fet: estarem en la Cursa de Bombers de Barcelona!!!  🚒🏃🏃‍♀️ . Una cursa molt especial i solidària, que gràcies a un grup de bombers que han decidit apadrinar el projecte i que han rebut la formació de voluntaris d’#EnBiciSenseEdat, portarà els nostres tricicles en una de les carreres de 10 quilòmetres més populars de la ciutat.

Arrenquem una campanya per recaptar diners i poder continuar oferint la nostra activitat: pedalant contra la solitud no desitjada, seguir participant en esdeveniments solidaris, bicicletes, caminades i fent que hi participin majors, persones amb mobilitat reduïda o amb diversitat funcional.

👨‍🚒💚 Acompanya’ns en aquest nou repte; corre la cursa, fes una donació o ajuda’ns en la difusió.

Apunta’t a la 24a edició de la propera Cursa de Bombers de Barcelona i col·labora amb nosaltres. Serem un dels projectes patrocinats amb els beneficis de la cursa i amb l’import recaptat es faran més passejos, millorarem la flota de vehicles i s’intentarà aconseguir un nou tricicle.

 

Ajuda’ns a aconseguir el repte!

Des de l’associació, participar en la cursa dels bombers ens omple d’il·lusió.

T’hi esperem!

 

Cursa Bombers 2023

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *