#EBSESantJust no para en els últims mesos de l’any!

Hem participat en les “Festes de Tardor” de Sant Just, i especialment en “Sant Just al Carrer”, la fira on les diferents entitats del poble surten al carrer permetent que la societat santjustenca s’acosti a descobrir-les.

Pots veure més imatges aquí: https://justsolidari.cat/es/sant-just-al-carrer-23/

I També hem aconseguit dues col·laboracions amb empreses!

Per una banda, es va fer una jornada conjunta molt especial amb treballadores de l’empresa SABIC, ubicada a Sant Just Desvern.

Les treballadores van conèixer de molt a prop el projecte d’En Bici Sense Edat, van poder fer de voluntàries acompanyant usuàries de la residència Nuestra Señora de Lourdes, compartint moments inoblidables amb el voluntariat, i van fer una aportació econòmica de 2.500€ per ajudar a la continuïtat del projecte.

Pots veure més imatges aquí: https://justsolidari.cat/col-sabic/

I, per altra banda, es va realitzar una jornada conjunta amb treballadores de les oficines de la seu que la multinacional Columbia Sportswear té a Sant Just Desvern.

Columbia Sportswear és una marca global d’activitats a l’aire lliure, que fabrica equipament i complements per a un estil de vida actiu, i s’enorgulleix de recolzar iniciatives que se centren a fer el correcte amb les persones i indrets on ells arriben, dins del seu programa de responsabilitat social corporativa.

En la jornada que vàrem celebrar, les persones treballadores de l’oficina que tenen a Sant Just van conèixer de molt a prop el projecte d’En Bici Sense Edat, van poder fer de voluntàries acompanyant usuàries del nostre projecte, compartint moments amb elles i amb el voluntariat assistent, i posteriorment, fruit del mercat “outlet” que cada any celebren, van fer una aportació econòmica de 300€ per ajudar a la continuïtat del projecte.

Pots veure més imatges aquí: https://justsolidari.cat/col-columbia/

 

Expressem el nostre agraïment a Columbia Sportswear i a SABIC per aquestes iniciatives solidàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *