La 1a edició de la Gran Trobada Sense Edat va ser un èxit!

Vam reunir més de 250 persones a la placeta del recinte de Can Ricart (Poblenou) per celebrar la Festa solidària en suport de l’associació En Bici Sense Edat.

 

Molt agraïts com sempre amb tots els que feu possible el projecte i moments com la #GranTrobada23!!! 🎼💿📸🎵🤡🎨🥁❤️

Aquest esdeveniment coorganitzat amb Taula Eix Pere IV ha estat el punt de partida del que ja volem convertir en una tradició!

Tot el dia va anar sobre rodes gràcies a la bona predisposició i ganes de celebrar plegats aquest dia entre tots els assistents. L’equip de voluntaris va estar present en tot moment per donar suport en l’organització. Dies abans, en les reunions organitzatives i el mateix dia de la fita, des de l’inici del muntatge de les paradetes, escenari i taules.

Per tal que el gruix d’assistents pogués arribar plegats a la festa vam coordinar grups de bicicletes i tricicles des de diferents punts de trobada a Barcelona i ciutats veïnes. Aquestes columnes de bicicletada han estat la versió reduïda de #laGranPedalada d’aquest any.

👉 Pots veure més sobre les columnes en aquest enllaç.

Amenitzant l’arribada de la gent, vam gaudir d’un bon vermut solidari amb el ritme de Beats on Wheels i els Son Llacuna. Una vegada estàvem tots a la festa, va començar el plat principal: diversos grups musicals es van intercalar, mentre petits i grans participaven en les diferents activitats familiars (Pintacares, Mural col·laboratiu amb Dibuja y Pedalea o el Taller de bombolles).

Vam dinar plegats al caliu de la barbacoa, degustant coques, truites i pastissos solidaris preparats pels voluntaris a mode de donatiu.

👉 Pots veure més fotografies de la Gran Trobada Sense Edat en aquest enllaç.

 

Artesans, tendes i altres negocis d’àmbit local van muntar paradetes al voltant de la festa i van donar alguns dels seus productes per la “tómbola” solidària que vam fer a la tarda. Gràcies a tots els donants i felicitats a tots els guanyadors!

👉 Pots veure més sobre la “tómbola” en aquest enllaç.

L’espectacle dels clowns Chiringuito & Maluco van tancar aquesta fantàstica jornada, juntament amb els discursos de la Rosita i el Ramon, dos dels usuaris més antics i actius de l’associació.

👉 Pots veure els seus discursos en aquest enllaç.

Aquesta primera edició no podria haver sortit millor i tot és gràcies a tots vosaltres!

Us esperem l’any que ve per celebrar plegats, encara millor si es pot, i amb l’experiència d’aquest any, que el projecte continua rodant i que la motivació de tots és cada vegada més gran!

Des de l’entitat es vol sensibilitzar la societat sobre la realitat de moltes persones grans i persones amb mobilitat reduïda. D’altra banda, volem incentivar als participants en el projecte a dur a terme activitats saludables a l’aire lliure, fent més accessibles esdeveniments com curses, pedalades, fires, cicles de cinema, trobades… i afavorint moments intergeneracionals i acompanyaments sobre rodes o de la manera que sigui.

Gràcies i fins aviat!

 

Agraïments especials a l’Alcaldia de la Bicicleta de Barcelona , Mel&JanMarina&Oriol, Chiringuito & Maluco, Beats on Wheels, tabalers Son Llacuna, Taula Eix Pere IV, Dibuja y Pedalea, José Antonio Torres de Sagarodaiki S.L., @tallerelbonpedal, @abrilbike, @bikestocks, @rebikeclingbarcelona, @elciclobcn, @lemoche.colombia a l’organització i la resta de voluntaris implicats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *