EBSE Sant Just a la Fira de la Puríssima de Sant Boi

El capítol de #EBSESantJust per segona vegada aquest 2023 van anar d’excursió ahir a #SantBoideLlobregat a gaudir de la @firapurissima una de les fires més antigues i visitades de Catalunya, els dies 6, 7 i 8 de desembre se celebra la 77a edició 👏👍🎉

La localitat de Sant Boi de Llobregat s’omple aquests 3 dies de música, gastronomia i tradició. Una fira amb molta història, cada any sap combinar tradició i modernitat en els àmbits del comerç, la innovació i la vida social i cultural de la ciuta @firescatalanes

El passat mes de març va participar a la 39a passejada amb bicicleta de  #santboi amb un recorregut de 11km pels pobles, i que formava part de la programació d’activitats esportives de la ciutat per fomentar l’esport en família a l’aire lliure 🚲🥳💥

En aquests dos esdeveniments, nens amb diversitat funcional i gent gran han pogut fruir d’activitats d’aquest poble veí de #SantJustDesvern 🫂

 

#EnBiciSenseEdat
#EBSECatalunya
#EBSEBarcelona
#EBSECastelldefels
#EBSECardedeu
#EBSECornella
#EBSEGranollers
#EBSEMataro
#EBSEPalau
#EBSESantJust
#EBSESantCugat
#EBSETarragona
#EBSETerrassa
#EBSERipoll
#voluntaris
#gentgran
#diversitatfuncional
#santboidellobregat
#firescatalanes
#pedaladas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *