El Calendari d’advent d’EBSE: Passejades de Nadal i cavalcades de reis dels diferents capítols

📅 Les fites més importants de l’Associació aquest Nadal, arreu del mapa:

 

  • El passat novembre #EBSEPalau va assistir a l’encesa de llums de Nadal amb la participació de tot el poble.
    Acompanyats pel tricicle, usuàries i voluntàries van poder gaudir de l’inici nadalenc, així com de la IX Mostra de Formatges artesans de Ponent.

 

  • Aquest desembre a #EBSECornella repetim les sortides per la ciutat per gaudir de l’ambient nadalenc, els llums, les decoracions de les places i participar de les activitats d’aquestes festes com la Fira de Santa Llúcia i la Cavalcada de Reis.

 

  • A més de les tradicionals passejades per la ciutat, dissabte 16, #EBSEBarcelona celebrarem el KerstFest! una festa de Nadal organitzada per l’escola belga-holandesa La Farigola Del Clot. Molt contents d’haver estat escollits com entitat beneficiària d’aquest any 2023 i formar part d’aquesta celebració.

 

  • També farem el Canta Sense Edat amb la residència Francesc Layret! Un any més, gaudint dels acompanyaments fora dels tricicles, aquesta vegada a ritme de pandereta i jingles nadalencs 🎶

 

  • Durant el mes de desembre les passejades d’#EBSESantJust intentaràn cercar motius nadalencs i participar en els actes que pugui haver al poble. Fins i tot alguna sortida combinada amb el capítol de Cornellà.

 

  • A #EBSECastelldefels també volem organtizar passejades especials per veure les llums i l’espirit nadalenc.

 

  • L’últim esdeveniment de l’any serà la Cursa de Sant Silvestre a la Garriga amb usuàries de la Xarxa de Serveis Autisme la Garriga.

 

  • Per acabar, participarem a diverses cavalcades de reis mags: a més de #EBSECornellà, #EBSESantCugat a Sant Cugat i #EBSEBarcelona, amb usuàries del Casal ca l’Isidret, a la ciutat comtal. Tots tres capítols repartiran carbó i gominoles impregnats d’esperit nadalenc.


#EBSENadal

🎄✨💝

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *