EBSECornellà 8a Cursa de la Dona i compromís amb la solidaritat i l’educació comunitària

EBSECornellà ha estat actiu en diverses iniciatives comunitàries durant els darrers mesos, demostrant el seu compromís amb la solidaritat i l’educació inclusiva.

El passat 25 de febrer, Cornelius, representant d’EBSECornellà, va participar en la vuitena Cursa Dream Runner solidària de la dona a Cornellà. Acompanyat per dues usuàries de la residència Teresa Duran i dues voluntàries, Anna i Esperanza, van córrer amb entusiasme els 5 km pels carrers del centre de la ciutat. Malgrat l’hora matinal, van gaudir de l’experiència i van rebre obsequis com a reconeixement. La cursa va recaptar un total de 10.000 €, destinats a un projecte d’IPI-COOP per dones en situació de vulnerabilitat a Costa d’Ivori i a la Fundació el Llindar.

El 15 de març, dos voluntaris de Cornellà, Andrés i Tino, van visitar l’institut Severo Ochoa d’Esplugues de Llobregat per presentar el projecte En Bici Sense Edat com a exemple d’elaboració de projectes als alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior Tècnic en Integració Social. Aquesta experiència va ser enriquidora per a tots, establint un vincle significatiu entre l’organització i la comunitat educativa. EBSECornellà reafirma així el seu compromís amb la promoció de la solidaritat i l’aprenentatge comunitari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *