Hem estat reconegudes en el VIII Reconeixement a les Bones Pràctiques Socials

Ens han donat el Reconeixement a les Bones Pràctiques Socials 2024, lliurat per l’Àrea de Drets Socials, Salut, Cooperació i Comunitat, com a una de les representants del Programa d’activitats culturals d’estimulació cognitiva en centres residencials.

Des de fa deu anys es reconeixen les millors pràctiques en l’atenció social a la ciutadania, en un acte adreçat a professionals i equips referents de les bones pràctiques reconegudes durant el 2022 i 2023, i esdevé un espai per donar visibilitat i compartir el coneixement adquirit.

Molt orgulloses que En Bici Sense Edat hàgim estat escollides entre les entitats i projectes reconeguts.

Moltes gràcies a l’organització i felicitats a tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *