EBSEPalau promou les fires locals i trobades gastronòmiques en tricicle

EBSEPalau, una iniciativa compromesa amb la inclusió i el benestar dels residents, ha organitzat diverses sortides amb els seus tricicles, fomentant la participació i l’activitat comunitària.

El passat divendres 23 de febrer, residents, personal, consellers i voluntariat es van unir en una emocionant calçotada a la residència. Aquest esdeveniment va proporcionar una oportunitat única per a la interacció social i el gaudi de la gastronomia local.

El dissabte 16 de març, dues padrines de la residència de Ca la Cileta van experimentar una aventura esportiva al poliesportiu, on van participar en el tastet de les cassoles, en ocasió del 3r concurs de Cassoles de Tros. Aquesta jornada va destacar la importància de la integració i la participació en activitats de la comunitat.

Més recentment, els dies 19 i 20 de març, els tricicles d’EBSEPalau van dirigir-se cap a Mollerussa per participar en la 151a edició de la Fira de Sant Josep. Amb padrins de la residència, aquesta visita va permetre als residents connectar amb la tradició i l’animació de la fira, mostrant una vegada més el compromís d’EBSEPalau amb el foment de la inclusió i el suport comunitari.

A través d’aquestes sortides, EBSEPalau continua demostrant el seu compromís en la promoció de la participació activa, la inclusió i el benestar dels seus membres, creant moments memorables i fomentant una comunitat més unida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *