A Mataró fem suport a la Volta Ciclista a Catalunya

A EBSEMataró, hem estat testimonis de moments emocionants i històrics recentment. La segona etapa de la prestigiosa Volta Ciclista a Catalunya 2024 ha tingut lloc a Mataró, i com sempre, hem estat al costat dels ciclistes per donar-los el nostre suport en aquesta emocionant jornada. Amb emoció, hem presenciat la baixada de les campanes de Santa Maria a Mataró, un esdeveniment que perdurarà en la memòria com un moment històric per a la nostra ciutat.

A més de les emocions de la volta ciclista, estem mirant cap al futur amb gran expectació. En els pròxims mesos, estem encantats de començar una nova etapa amb el Centre Ocupacional de Poble Sec. Aquesta nova aventura ens omple de joia i determinació, i estem impacients per començar a treballar amb la comunitat local i explorar noves oportunitats de creixement i col·laboració.

A EBSEMataró, continuem compromesos a ser part integrant de la nostra comunitat i a abraçar les emocions i els reptes que ens depara el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *