Un Sant Jordi ple d’amor i cultura sobre tricicles! 馃専馃毑

馃尮 Sant Jordi va portar una atmosfera m脿gica a algunes de les diverses delegacions d’En Bici Sense Edat, convertint els tricicles en protagonistes d’una jornada plena de significat i emoci贸.

 

A Palau d’Anglesola, la Trileta 馃毑 va prendre part activa en els esdeveniments organitzats per l’Ajuntament. A m茅s de participar en les activitats culturals, va tenir un paper destacat en el repartiment de roses de paper elaborades amb cura per l’associaci贸 Talma, destinades als padrins de la resid猫ncia de Ca la Cileta. Aquesta jornada va ser un tribut a la cultura, l’amor i la comunitat, on els tricicles van teixir lla莽os d’uni贸. 馃専

A Matar贸, ens vam dirigir a les resid猫ncies per compartir moments especials amb els nostres estimats avis. Va ser una oportunitat per intercanviar cultura, amor i les seves s脿vies hist貌ries. Aquest gest va expressar el nostre reconeixement i gratitud envers aquells que ens han precedit i ens inspiren cada dia. La Diada de Sant Jordi ens va oferir una preciosa oportunitat per connectar amb la nostra comunitat i celebrar el valor de la cultura i la tradici贸, tot en un ambient de carinyo i solidaritat. 馃摎馃挅

A Cardedeu, vam immergir-nos en l’ambient vibrant de les parades de llibres i roses al centre de la ciutat, compartint l’emoci贸 d’aquesta celebraci贸 tan especial. 馃帀馃尮 La Trileta va acompanyar els residents de la resid猫ncia de Ca la Cileta a la parada de llibres i roses que tenia lloc a la pla莽a major del poble, omplint de joia i alegria a tots els presents. 馃毑馃拹

Deixa un comentari

L'adre莽a electr貌nica no es publicar脿. Els camps necessaris estan marcats amb *