Usuàries i voluntàries d’#EBSECardedeu anem plegades al teatre! 🎭✨

A #EBSECardedeu estem emocionades d’anunciar una nova col·laboració amb la Biblioteca de Cardedeu per a fomentar la inclusió cultural! 🎉 Hem començat a acompanyar persones amb mobilitat reduïda al teatre, i la nostra primera experiència va ser un èxit total.

Aquest cop, vam portar tres usuàries a gaudir d’una obra de microteatre itinerant. Tant les usuàries com les voluntàries van gaudir d’una tarda plena d’emocions, art i companyia. 💫

Aquesta iniciativa no només ofereix una oportunitat única per accedir a activitats culturals, sinó que també enforteix els vincles entre la comunitat i les persones amb mobilitat reduïda. Ens encanta veure com la cultura i la solidaritat es combinen per crear moments tan especials!

Segueix-nos per a més actualitzacions sobre les nostres activitats i col·laboracions! 🚲❤️ #EnBiciSenseEdat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *