Festa del Voluntariat amb Sant Just Solidari i participem a la Justrail!

Aquest abril hem celebrat la festa del voluntariat de Sant Just Solidari.

El passat divendres 3 de maig vàrem gaudir d’una trobada especial amb el voluntariat d’EBSE Sant Just. Va ser una vetllada de germanor, on Sant Just Solidari va reconèixer i agrair la dedicació i implicació del nostre voluntariat en el projecte d’En Bici Sense Edat. Vam gaudir de bona companyia, música en directe i un sopar de pica-pica. El duet Mel&Jan (que també van tocar a la Gran Trobada Sense Edat), juntament amb la Mireia i en Jordi, van oferir un concert de versions que va animar la festa. 🎶🌟

> Més informació sobre la trobada de voluntariat de Sant Just Solidari

 

 

 

 

#EBSESantJust també va participar en la cursa Justrail.

L’escola de trail running i muntanya Trail Barcelona Sant Just va celebrar la seva cursa anual solidària “Justrail”, i els beneficis recaptats es van destinar a Sant Just Solidari pel projecte En Bici Sense Edat. Moltes gràcies a tota l’organització per la seva generositat! 🏃‍♂️🚴‍♀️

> Més informació sobre la Justrail

 

Amb moltes ganes de seguir amb les passajades d’aquesta primavera, ens alegra donar la benvinguda a les noves incorporacions al nostre equip de voluntariat de Sant Just: l’Alex, la Barbara, la Carmina, la Chiara, el Francesc, el Lluís i el Robert. Benvingut equip! 🤝

 

> Podeu veure l’entrevista a Ràdio Esvern del Carles Sànchez, coordinador d’EBSESantJust, am les novetats pels següents mesos

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *