Passejos musicals pel Dia Mundial de la Dansa amb #EBSEMataró!

 

A Mataró, el Dia Mundial de la Dansa 👯‍♀️ va ser una celebració plena de moviment i alegria per a #EBSEMataró! Les nostres voluntàries i usuàries van viure una experiència captivadora mentre descobrien les representacions de dansa al Parc Central. Una jornada plena de connexió i diversió! 🤩

🎉  Per si això no fos suficient, estem encantats d’anunciar una nova incorporació a les nostres passejades setmanals. La residència el Casal de la Gent Gran de Mataró s’uneix al nostre programa a la Fundació Iluro, ampliant encara més la nostra comunitat i la nostra missió de fer que tothom tingui accés a l’alegria de les passejades en bicicleta.

Agraïm profundament al nostre voluntariat per la seva dedicació i compromís. Les vostres contribucions fan que les nostres passejades brillin amb una energia contagiada d’alegria i camaraderia. Juntes, continuem fent meravelles i fent la diferència a la nostra comunitat. 💫

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *