Participem en la presentació de la guia per a una mobilitat ciclista ‘amigable amb l’edat’

El passat 21 de març vam participar d’una taula rodona amb motiu de la presentació de la Guia per a una mobilitat ciclista ‘amigable amb l’edat’, redactada en el marc del projecte Entourage, un estudi fruit de la col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili i el Bicicleta Club de Catalunya (BACC).

Aquest estudi que ha analitzat el potencial de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport urbà entre persones de major edat. La guia recull les principals conclusions de l’estudi així com tot un seguit de recomanacions per repensar les ciutats per tal que siguin més amigables amb la gent gran i el seu ús de la bicicleta.

> Podeu consultar la guia sencera en la web del BACC

El Dr. Wilbert den Hoed ha fet la presentació de la guia com a investigador principal del projecte Entourage. A més a més, en Wilbert forma part del nostre equip de voluntariat de Barcelona des de 2021 i participa de manera regular en les nostres passejades, fent palès que és una persona sensible i compromesa amb la bicicleta i el benestar de les persones grans.

Gràcies al BACC per la invitació i a l’espai Línia per acollir aquest esdeveniment tan interessant, ha estat un plaer poder participar i trobar-nos amb un bon grup dels nostres voluntaris i voluntàries en el públic.

@espailinia, @bacc_cat, #entourage, @gratetURV,  @wilbert_dh, #EnBiciSenseEdat

One thought on “Participem en la presentació de la guia per a una mobilitat ciclista ‘amigable amb l’edat’

  1. m’agradaria colaborar amb aquesta entitat de voluntaris per conduir Tricicles per pasejar gent gran que ho necesiti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *