Experiències Inoblidables i Històries d’Amor amb #EBSEMataró!

#EBSEMataró ha viscut un maig i juny plens d’alegria i moments memorables!

 

Els carrers del centre històric de Mataró han estat més vius que mai gràcies a les nostres passejades diàries en tricicle. Amb el vent a la cara, el sol brillant i la llum del mar com a teló de fons, les nostres voluntàries i usuàries han gaudit de moments inoblidables. 🌞🚲✨

Podeu veure com gaudim d’aquests passejos en el nostre vídeo més recent, on capturem l’essència de la felicitat sobre rodes.

❤️🚲❤️ L’amor també flota sobre el nostre tricicle. El pròxim 11 de juliol, tindrem l’honor d’acompanyar dos residents i engalanar els tricicles per conèixer la seva història d’amor. Tot i que ells prefereixen mantenir un perfil discret, estem emocionats de compartir aquesta experiència amb ells. 💑

A més, estem preparant amb molta il·lusió una celebració molt especial amb la Fundació Iluro: Assistirem al casament de dos participants del voluntariat “En Bici Sense Edat”. Aquesta unió és el simbol més potent que hem presenciat de la bellesa de les relacions que es formen a través de la nostra comunitat. 🎉💍

 

Gràcies a tots els que fan possible aquestes experiències meravelloses. La vostra implicació i suport són fonamentals per continuar fent realitat aquests moments màgics.

#EnBiciSenseEdat #EBSEMataró #PassejadesInoblidables #HistòriesDAmor #Voluntariat #FundacióIluro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *