Activitats Educatives i Inclusives d’#EnBiciSenseEdat a Sant Just i Cardedeu

 

Promovent la Participació Jove i l’Educació Inclusiva amb #EBSESantJust i #EBSECardedeu

Ens enorgulleix compartir les nostres recents activitats amb els capítols d’#EnBiciSenseEdat a Sant Just i Cardedeu, centrades en l’educació i el foment de la participació de la gent jove.

El passat 31 de maig, #EBSECardedeu va col·laborar amb l’escola Can Manent per garantir que tots els alumnes poguessin participar en una pedalada escolar. Gràcies al nostre tricicle, un alumne amb mobilitat reduïda va poder unir-se a la pedalada amb els seus companys, demostrant que les barreres poden ser superades amb una mica d’ajuda i molta solidaritat. 🚴‍♂️💪

Paral·lelament, #EBSESantJust ha estat treballant per donar a conèixer el projecte a les noves generacions. Hem realitzat una formació per a alumnes de 4t d’ESO del Col·legi @madresacramento, dins del projecte de Servei Comunitari de la Generalitat. Durant aquest 2023-24, aquests alumnes estan acompanyant en les passejades amb bicicleta i/o patinet, contribuint activament a la nostra missió d’inclusió i mobilitat per a tothom. 🚴‍♀️🌟

Ens omple de joia veure com els joves s’involucren i contribueixen al nostre projecte. A continuació, us deixem una fotografia d’una de les primeres passejades amb els alumnes voluntaris. 📸

Aquests èxits no serien possibles sense la implicació de tots els participants i col·laboradors. Seguim treballant junts per un futur més inclusiu i ple de mobilitat per a tots. Gràcies per ser part d’aquesta gran família! 💖🚴‍♂️

 

Fotografia dels alumnes de l’Escola Can Manent (Cardedeu):

 

 

Fotografia dels alumnes de 4t d’ESO de l’Escola Madre Sacramento (Sant just):

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *