Flama del Canigó 2024: Una Festa Inclusiva amb #EBSESantJust i #EBSEPalau

 

Aquest 23 de juny, els capítols d’En Bici Sense Edat de Sant Just (#EBSESantJust) i Palau d’Anglesola (#EBSEPalau) han participat amb èxit en la tradicional marxa de la Flama del Canigó, commemorant aquesta festa tan especial.

A Sant Just, les nostres voluntàries i usuaries van acompanyar la flama olímpica amb tots els nostres vehicles, creant moments màgics i plens d’emoció. La marxa va culminar amb la celebració de la Revetlla de Sant Joan, un esdeveniment que ha unit la comunitat en una festa inclusiva i vibrant.

A Palau d’Anglesola, vam portar la torxa durant tota la tarda fins al pavelló del poliesportiu, on es va encendre el foc de la Revetlla de Sant Joan. Els participants van gaudir d’una jornada plena de somriures i alegria, compartint aquesta tradició tan arrelada amb les persones grans del municipi.

L’any passat va ser una experiència inoblidable, i enguany hem superat totes les expectatives, creant records que perduraran. Estigueu atents a les nostres xarxes socials i al nostre web per veure les fotos i vídeos d’aquesta jornada tan especial.

Gràcies a tots per formar part d’aquesta celebració i per ajudar-nos a fer que cada passeig sigui una experiència única i inclusiva!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *