Castelldefels

Gràcies a l’esforç conjunt per part de l’ajuntament i la ciutadania local, a través de la seva participació en la campanya “Reciclos”, la ciutat de Castelldefels posa en marxa amb el suport de l’Associació En Bici Sense Edat, el capítol de Castelldefels.

 

En Bici Sense Edat té un programa de voluntariat social que busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb discapacitat o diversitat funcional.

Participar d’En Bici Sense Edat és una experiència sorprenent. Res és més emocionant que presenciar l’alegria de la gent gran i les persones voluntàries quan tornen de passejar amb els cabells desendreçats i un munt d’històries compartides, així com veure aparèixer de manera automàtica somriures a les cares de tota gent que els veu passejar per la seva ciutat.

Per nosaltres és un plaer experimentar com el moviment creix i s’estén a tot arreu!

Si vols més informació i/o col·laborar amb el projecte a Castelldefels,  contacta amb el coordinador del projecte:
Carles S. D.
carles.sd@enbicisenseedat.cat
934 736 584

Si ja coneixes el projecte i vols apuntar-te directament per ser persona voluntaria a Sant Just, emplena aquest formulari i t’avisarem per a les properes formacions.

 

Amb el suport: