PedalaGRAN

PEDALA GRAN és el programa de voluntariat sènior adreçat a persones grans actives d’En Bici Sense Edat.

Tens 55 anys o mes i vols fer-te voluntari o voluntària?

PedalaGRAN permet que, si t’agrada fer un voluntariat d’acompanyament a l’aire lliure, de persones amb limitacions a la seva mobilitat, perquè puguin reconnectar amb la ciutat, tornar a aquells llocs que fa temps que no visiten, ho puguis fer.

Aquesta activitat està pensada especialment per a persones majors de cinquanta-cinc anys que volen conèixer com és el funcionament d’En Bici Sense Edat i provar la conducció del tricicle amb seguretat.

Si t’agrada l’idea de participar d’un programa de voluntariat acompanyant a persones amb mobilitat reduïda, oferint-los la possibilitat de passejar a l’aire lliure i de reconnectar amb la ciutat, amb PEDALA GRAN ho podrás fer de manera còmode, divertida i adaptada a la teva disponibilitat horària.

Per participar com a persona voluntària:

  • NO cal ser expert/a usuàri/a de la bici. Els tricicles són elèctrics i es poden conduir amb facilitat.
  • Has de tenir ganes de conèixer i compartir històries amb la gent gran i gent amb mobilitat reduïda
  • Has de tenir disponibilitat per participar. No importa si és una participació esporàdica/flexible o regular, l’important és que dintre de les vostres possibilitats sigui una participació sostinguda en el temps d’almenys 6 mesos.

——————————

PROXIM CURS DE FORMACIO PedalaGRAN

Càpsula d’iniciació per al voluntariat d’En Bici sense Edat.

Aquesta càpsula està dissenyada exclusivament per a persones majors de 55 anys que volen participar d’una activitat d’acompanyament activa i conèixer com és el funcionament del programa i la conducció segura i responsable del tricicle. 

Inscripció GRATUÏTA a través del següent enllaç: https://forms.gle/KCBg9V9191TQzS7QA

 


En Bici Sense Edat té un programa de voluntariat que busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb discapacitat o diversitat funcional a partir de la millora de la seva mobilitat.

El voluntariat d’En Bici Sense Edat es basa en una sèrie de principis que el fan idoni per a tota persona que vulgui participar amb una actividad solidària, generosa i de tracte respectuós amb les persones i l’entorn.

Les persones voluntàries d’En Bici Sense Edat s’inscriuen per fer passejos en bicicleta amb la gent gran a través d’un sistema de reserves senzill amb la freqüència que vulguin. Tot està impulsat per la pròpia motivació de les persones i s’estableixen vincles d’amistat mitjançant un temps d’oci compartit entre passejades i converses.

En Bici Sense Edat vetlla per garantir els drets i deures de les persones voluntàries a través de la signatura d’un Full de Compromís tal i com obliga la Llei 25/2015, del 30 de juliol del voluntariat i del foment de l’associacionisme.