En Bici Sense Edat arriba a la Fira de la Gent Gran

En Bici Sense Edat estarà present, per primera vegada, a la 22a edició de la Fira Gran, el saló de la #Gentgran de Catalunya amb un estand on presentarà el projecte de voluntariat sènior PEDALA GRAN

 

PEDALA GRAN és el programa de voluntariat sènior adreçat a persones grans actives d’En Bici Sense Edat.

Aquesta activitat pretén oferir el servei d’acompanyament a través de passejades en tricicles elèctrics especialment adaptats, conduïts per persones voluntàries majors de cinquanta-cinc anys, majoritàriament prejubilats i jubilats amb disponibilitat lliure d’un o dos matins a la setmana i que volen mantenir-se actives.

Es tracta d’un voluntariat d’acompanyament que contribueix a millorar la qualitat de vida, el benestar i la salut de les persones. I és un voluntariat de molt valor!

———————–

Tens 55 anys o més i vols participar en un programa de voluntariat social actiu?

Pedala Gran permet que, si t’agrada fer un voluntariat d’acompanyament a l’aire lliure, de persones amb limitacions a la seva mobilitat, perquè puguin reconnectar amb la ciutat, tornar a aquells llocs que fa temps que no visiten, ho puguis fer.

Per participar com a persona voluntària, NO és requisit indispensable ser usuari/ària habitual de la bici. Tots els tricicles són elèctrics i es poden conduir amb facilitat.

T’hi vols sumar??

Contacta amb nosaltres a través del correu info@enbicisenseedat.cat o del  següent formulari: https://forms.gle/KCBg9V9191TQzS7QA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *