En Bici Sense Edat retroba l’activitat.

Des d’En Bici Sense Edat ens fa molta il·lusió anunciar-vos la tornada a l’activitat. 

Després d’aquests difícils mesos d’incertesa i aïllament, l’anterior 1 de juliol es van reprendre de forma progressiva les activitats amb persones usuàries dels capítols a Barcelona i Sant Just Desvern. 

Ara mateix s’inicia un camí cap a la recuperació de la normalitat i és molt important continuar respectant les mesures de protecció. Per això des de l’entitat es va desenvolupar un protocol d’actuació i prevenció de la COVID-19 amb totes les recomanacions de les autoritats sanitàries per tal d’evitar nous contagis. 

Amb les passejades no només es recupera l’accés a l’aire lliure i les possibilitats de gaudir de la natura i els espais públics. També tornen les relacions d’amistats entre les persones participants de l’activitat que van ser truncades per la crisi sanitària. 

Des de l’Associació volem agrair a totes aquelles persones que ens han donat suport per a tornar a pedalar. Sentim un profund orgull per la tasca que es va desenvolupar per mantenir viu el voluntariat i l’esperit d’equip. Hem confirmat que en situacions difícils som capaços d’adaptar-nos i d’adoptar les mesures necessàries per garantir que ningú quedi enrere. 

Ara sí. A gaudir sense límits. A sentir el vent a la cara! 

A més, dir-vos que si voleu us mantenir informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *