Nou curs de formació per a persones voluntàries a Barcelona

T’animes a formar part del equip de voluntariat per tornar la capacitat de sentir els vent a la cara a la gent gran de Barcelona?

Des d’En Bici Sense Edat BARCELONA ens fa molta il·lusió anunciar-vos que els propers 18 i 19 de setembre oferirem un nou curs de formació obert a totes les persones majors d’edat que vulguin sumar-se al nostre equip de voluntariat a Barcelona.

Per tal de garantir les mesures de seguretat sanitaria hem decidit adaptar el format del curs a les noves mesures de prevenció de contagis, oferint els continguts teòrics mitjançant una clase online. D’aquesta manera la participació presencial només serà necessària per realitzar la pràctica en grups d’un màxim de 6 persones a l’aire lliure. 

Quins són els continguts d’aquest curs?

El curs té dues parts: una primera teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

Ambdues sessions són d’assistència obligatòries. 

Quan? 

 • Divendres 18/09 de 17:30 a 19, sessió teòrica online. El dia anterior a la sessió enviarem l’enllaç per a participar. 
 • Dissabte 19/09 de 17:30 a 19, sessió pràctica presencial, en grups d’un màxim de 6 persones a l’aire lliure. (Lloc de trobada per la sessió pràctica: cantonada c/de Ramón Turró amb c/de Zamora, Poblenou)

La participació en aquesta activitat és gratuïta i l’aforament és limitat. Per reservar la teva plaça omple el següent formulari: https://forms.gle/1R5xGzBDfuCUk7RV9

Protocol COVID: Des de l’Associació En Bici Sense Edat ens prenem molt seriosament la protecció i seguretat de totes les persones que participen de les nostres activitats i és per això que hem desenvolupat un protocol de compliment obligatori. Aquest document d’actuació i prevenció de la COVID-19  té en compte les instruccions de les diferents autoritats sanitàries competents i les particulars circumstàncies del col·lectiu de la gent gran.

A més, dir-vos que si voleu mantenir-vos informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Totes les mesures exposades en aquesta comunicació es podran modificar i actualitzar si les autoritats sanitàries així ho indiquen. Qualsevol canvi és comunicarà als afectats amb la major celeritat possible.

6 thoughts on “Nou curs de formació per a persones voluntàries a Barcelona

 1. Hola !
  Aquets cursets són de És a dir cada mes O cada trimestre ? Estic interessada en el tema..
  Gracies.
  Neus

 2. Me encantaría saber cuánto tendrá lugar otro curso para poder hacerme voluntario.

  Gracias

  1. Buen día Gustavo, Muchas gracias por tu mensaje y tu interés en sumarte a la familia En Bici Sense Edat. ¡Nos hace mucha ilusión recibir mensajes como el tuyo! Te hemos enviado información a tu email!. Saludos y que tengas un lindo día

 3. Hola, mi pregunta es la misma que la de gustavo: cuándo tendrá lugar el próximo curso? Me encantaría formar parte deesta maravillosa iniciativa!

  1. Hola, estoy interesado en participar como voluntario del programa. Por favor, podrían indicarme las fechas del próximo curso de formación, así como el procedimiento de inscripción?
   Muchas gracias por anticipado

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *