Curs de formació per a persones voluntàries a Sant Just Desvern

T’animes a formar part del equip de voluntariat per tornar la capacitat de sentir els vent a la cara a la gent gran de Sant Just Desvern?

Des d’En Bici Sense Edat SANT JUST ens fa molta il·lusió anunciar-vos que el proper divendres 9 d’octubre oferirem un nou curs de formació obert a totes les persones majors d’edat que vulguin sumar-se al nostre equip de voluntariat a Sant Just.

Quins són els continguts d’aquest curs?

El curs té dues parts: una primera teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

Segons les condicions de la pandèmia i la quantitat d’inscrits, els curs teòric es realitzarà en format virtual.

Dada i lloc de trobada. 

 • Quan: Divendres 9/10 de 17:30 a 19:30.
 • Lloc: Oficina de Sant Just Solidari, “Les Escoles”, c/Montserrat, 2, Sant Just Desvern
 • Contacte: Si voleu més informació, contacteu amb el coordinador del projecte: carles.sd@enbicisenseedat.cat

La participació en aquesta activitat és gratuïta i l’aforament és limitat. Per reservar la teva plaça omple el següent formulari: https://bit.ly/33OM3vI

Protocol COVID: Des de l’Associació En Bici Sense Edat ens prenem molt seriosament la protecció i seguretat de totes les persones que participen de les nostres activitats i és per això que hem desenvolupat un protocol de compliment obligatori. Aquest document d’actuació i prevenció de la COVID-19  té en compte les instruccions de les diferents autoritats sanitàries competents i les particulars circumstàncies del col·lectiu de la gent gran.

A més, dir-vos que si voleu mantenir-vos informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Totes les mesures exposades en aquesta comunicació es podran modificar i actualitzar si les autoritats sanitàries així ho indiquen. Qualsevol canvi és comunicarà als afectats amb la major celeritat possible.

2 thoughts on “Curs de formació per a persones voluntàries a Sant Just Desvern

 1. Hola,
  Quisiera que me avisen de la fecha del próximo curso de formación.
  Gracias!
  Un saludo,

  1. Hola Frederic!, Muchas gracias por tu mensaje y tu interés en sumarte a la familia En Bici Sense Edat. ¡Nos hace mucha ilusión recibir mensajes como el tuyo!

   Para sumarte como persona voluntaria en la actividad de conducción de triciclo es imprescindible que realices una formación gratuita que ofrecemos desde la entidad. Teniendo en cuenta las restricciones sanitarias aún no tenemos previsión de nuevas fechas pero en cuanto lo fijemos, lo estaremos publicando en nuestras redes sociales y web.

   Te invitamos a suscribirte a nuestro boletín electrónico para recibir información actualizada de todas las actividades (incluidas las de formación). ¡Es el mejor modo para estar al día! Saludos y que tengas un lindo día

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *