Curs de formació per a persones voluntàries

T’animes a formar part de l’equip de voluntariat per tornar la capacitat de sentir els vents a la cara a la gent gran de Barcelona, Granollers, Cardedeu, Castelldefels,  Sant Just Desvern i Terrassa?

Des d’En Bici Sense Edat ens fa molta il·lusió anunciar-vos el pròxim curs de formació obert a totes les persones majors d’edat que vulguin sumar-se als nostres equips de voluntariat.

 

Quins són els continguts d’aquest curs?

El curs té dues parts: una primera teòrica on coneixereu tot el projecte i com és el funcionament de les activitats, i una segona part més pràctica dirigida a les persones que volen aprendre a conduir el tricicle de forma segura i responsable.

Ambdues sessions són d’assistència OBLIGATÒRIA:

 •  SESSIÓ TEÒRICA ONLINE. – Divendres 01/10 de 17:00 h a 19:00 h El dia anterior a la sessió us enviarem l’enllaç per a participar.
 • SESSIÓ PRACTICA PRESENCIAL:
  – BARCELONA: dissabte 2/10 de 17:00 a 20:00
  – TERRASSA el dissabte 2/10 de 10:00 a 20:00
  – CASTELLDEFELS, CARDEDEU, GRANOLLERS i SANT JUST DESVERN en dates a concretar

Els requisits per afegir-se a l’equip de voluntariat EBSE són:
1- Ser major d’edat
2- Fer la formació teòrica i pràctica
3- Tenir ganes de conèixer i compartir històries amb la gent gran i gent amb mobilitat reduïda
4- Tenir disponibilitat per participar. No importa si és una participació esporàdica/flexible o regular, l’important és que dintre de les vostres possibilitats sigui una participació sostinguda en el temps d’almenys 6 mesos.

NO és requisit indispensable per ser voluntari/ària:
1- Estar en forma (els nostres tricicles són elèctrics)
2- Ser usuari/ària habitual de la bici
3- Parlar català (tot i que la comunicació de la nostra part serà principalment en aquest idioma)

La participació en aquesta activitat és gratuïta i l’aforament és limitat. Per reservar la teva plaça omple el següent formulari: https://forms.gle/j7kSfZ5CYhABp3kM8

 

 


Protocol COVID: Des de l’Associació En Bici Sense Edat ens prenem molt seriosament la protecció i seguretat de totes les persones que participen de les nostres activitats i és per això que hem desenvolupat un protocol de compliment obligatori. Aquest document d’actuació i prevenció de la COVID-19  té en compte les instruccions de les diferents autoritats sanitàries competents i les particulars circumstàncies del col·lectiu de la gent gran.

A més, dir-vos que si voleu mantenir-vos informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Totes les mesures exposades en aquesta comunicació es podran modificar i actualitzar si les autoritats sanitàries així ho indiquen. Qualsevol canvi és comunicarà als afectats amb la major celeritat possible.

6 thoughts on “Curs de formació per a persones voluntàries

 1. Hola,
  Quisiera que me avisen de la fecha del próximo curso de formación.
  Gracias!
  Un saludo,

  1. Hola Frederic!, Muchas gracias por tu mensaje y tu interés en sumarte a la familia En Bici Sense Edat. ¡Nos hace mucha ilusión recibir mensajes como el tuyo!

   Para sumarte como persona voluntaria en la actividad de conducción de triciclo es imprescindible que realices una formación gratuita que ofrecemos desde la entidad. Teniendo en cuenta las restricciones sanitarias aún no tenemos previsión de nuevas fechas pero en cuanto lo fijemos, lo estaremos publicando en nuestras redes sociales y web.

   Te invitamos a suscribirte a nuestro boletín electrónico para recibir información actualizada de todas las actividades (incluidas las de formación). ¡Es el mejor modo para estar al día! Saludos y que tengas un lindo día

 2. buenos días mi nombre es júlio soy brasileño residente de sant solo tengo muchas ganas de participar en el proyecto pero no hablo catalán y mi español es limitado. qué idioma se requiere para participar. Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *