La prova pilot a Castelldefels acaba amb un èxit absolut!

Gràcies a l’esforç conjunt per part de l’ajuntament de Castelldefels i la ciutadania local a través de la seva participació en la campanya “Reciclos”, durant tot el mes de juliol es va dur a terme una prova pilot del programa de passejades d’En Bici Sense Edat.

L’activitat ha estat un èxit rotund de convocatòria entre persones voluntàries i les residències per la gent gran participants. Es van oferir 60 passejades a tres residències que han permès a 54 persones majors, 11 acompanyants i 13 persones voluntàries tornar a sentir el vent a la cara.

Totes les persones participants han pogut aprofitar les passejades per compartir històries i recorre el front marítim de Castelldefels amb una mirada en comú: la de gaudir i connectar amb l’entorn.

Tant les persones voluntàries com les residències beneficiàries, han valorat molt positivament l’activitat i han manifestat el seu desig de continuar participant. Aquest èxit ha motivat que al llarg de les setmanes vinents s’estudiï la possibilitat d’establir el servei de manera regular.

Si vols saber-ne més, et convidem a llegir la memòria d’activitat que vam preparar. Trobareu aquests i moltes altres dades rellevants de com es va dur a terme la prova pilot.

 

Des de l’associació treballem activament en la cerca dels recursos necessaris per a continuar pedalant amb la gent gran de Castelldefels. Si sou una entitat o particular interessat a col·laborar us animen a posar-vos en contacte amb nosaltres a guadalupe@enbicisenseedat.cat

 ————————

📣 Ptss Ptsss!!

Vols recolzar el projecte? Associa’t i pedalem junts contra l’aïllament i la solitud no desitjada!  Per donar-te d’alta has d’omplir el següent formulari

I per últim, t’animem a subscriure’t al nostre butlletí electrònic per estar al cas de tot i que no se t’escapi res!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *