En Bici Sense Edat guanya els Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

En Bici Sense Edat guanya els #PremisAccióSocial Maria Figueras i Mercè Bañeras en la categoria “Innovació social”

En el marc de la Diada de Sant Jordi, va tenir lloc l’entrega de premis en format virtual, de la 9a edició dels Premis Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras que reconeixen la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que des de l’acció social, contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones.

Els guardons són una iniciativa de , un grup d’entitats que treballen per la innovació i la creació en el camp de l’acció social i tenen 3 categories: Innovació Social, Emprenedoria Social i Corresponsabilitat Ciutadana.

La resta de projectes guanyadors han estat:  a Emprendedoria Social: Valentes i acompanyades, associació que treballa per a la prevenció dels matrimonis forçats, greu manifestació de violència contra la dona, contra la seva autonomia, integritat física i emocional i, en conseqüència, contra el seu projecte de vida com a ésser lliure, i a Corresponsabilitat Ciutadana: El James Rhodes, pianista londinenc i una de les figures visibles de la lluita contra els abusos infantils.

Des de l’entitat agraïm especialment el reconeixement perquè ens anima i ajuda a continuar treballant per a retornar a la gent gran la capacitat de sentir els vents a la cara i promoure el seu envelliment saludable.

A més, volem fer un especial reconeixement a les persones voluntàries de l’entitat que cada dia dediquen el seu temps i predisposició per donar felicitat a la gent gran de Catalunya.

Si vols veure l’acte de lliurament de premis, fes clic aqui:  https://bit.ly/2Pg1vxH

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.