En Bici Sense Edat arriba a Castelldefels!

Gràcies a l’esforç conjunt per part de l’ajuntament i la ciutadania local, a través de la seva participació en la campanya “Reciclos”, la ciutat de Castelldefels posa en marxa una prova pilot d’En Bici Sense Edat.

Estem molt contents d’anunciar-vos que, en el marc d’una prova pilot d’un mes de durada, a partir del 28 de juny  començaran les passejades per diferents zones da la ciutat de Castelldefells, de dilluns a dissabte de 18:00 a 20:00 hs.

Des de l’entitat s’han organitzat una sèrie d’activitats com a sessions informatives i de formació al voluntariat obertes a totes aquelles persones interessades a sumar-se a participar.

Sessió informativa:

Per tal de donar a conèixer el funcionament de la prova pilot a les entitats i persones interessades a participar, s’oferirà una sessió informativa en format virtual el dijous 27 de maig de 17:00 a 18:30.

Per participar cal inscripció prèvia a través del següent enllaç: https://forms.gle/ZnL2QCa8tSwByf3y5 (Un cop feta la inscripció us facilitarem l’enllaç)

 

Formació per al voluntariat

També obrim les inscripcions a la formació adreçada a les persones que volen formar part de l’equip de voluntariat per acompanyar a les passejades, tant com a conductor/a del tricicle com acompanyant en bici pròpia.

La formació consta d’una sessió teòrica que es realitzarà de manera virtual el divendres 11/06 de 17:00 a 19:00, i una sessió pràctica presencial que es realitzarà el dissabte 12/06 de 17:00 a 20:00. La formació és gratuïta amb aforament limitat.

Per reservar plaça cal complir el següent formulari: https://forms.gle/j7kSfZ5CYhABp3kM8

——-

Protocol COVID: Des de l’Associació En Bici Sense Edat ens prenem molt seriosament la protecció i seguretat de totes les persones que participen de les nostres activitats i és per això que hem desenvolupat un protocol de compliment obligatori. Aquest document d’actuació i prevenció de la COVID-19  té en compte les instruccions de les diferents autoritats sanitàries competents i les particulars circumstàncies del col·lectiu de la gent gran.

A més, dir-vos que si voleu mantenir-vos informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Totes les mesures exposades en aquesta comunicació es podran modificar i actualitzar si les autoritats sanitàries així ho indiquen. Qualsevol canvi és comunicarà als afectats amb la major celeritat possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.