En Bici Sense Edat arriba a Castelldefels!

Gràcies a l’esforç conjunt per part de l’ajuntament i la ciutadania local, a través de la seva participació en la campanya “Reciclos”, la ciutat de Castelldefels posa en marxa una prova pilot d’En Bici Sense Edat.

Estem molt contents d’anunciar-vos que, en el marc d’una prova pilot d’un mes de durada, a partir del 28 de juny  començaran les passejades per diferents zones da la ciutat de Castelldefells, de dilluns a dissabte de 18:00 a 20:00 hs.

Des de l’entitat s’han organitzat una sèrie d’activitats com a sessions informatives i de formació al voluntariat obertes a totes aquelles persones interessades a sumar-se a participar.

Sessió informativa:

Per tal de donar a conèixer el funcionament de la prova pilot a les entitats i persones interessades a participar, s’oferirà una sessió informativa en format virtual el dijous 27 de maig de 17:00 a 18:30.

Per participar cal inscripció prèvia a través del següent enllaç: https://forms.gle/ZnL2QCa8tSwByf3y5 (Un cop feta la inscripció us facilitarem l’enllaç)

 

Formació per al voluntariat

També obrim les inscripcions a la formació adreçada a les persones que volen formar part de l’equip de voluntariat per acompanyar a les passejades, tant com a conductor/a del tricicle com acompanyant en bici pròpia.

La formació consta d’una sessió teòrica que es realitzarà de manera virtual el divendres 11/06 de 17:00 a 19:00, i una sessió pràctica presencial que es realitzarà el dissabte 12/06 de 17:00 a 20:00. La formació és gratuïta amb aforament limitat.

Per reservar plaça cal complir el següent formulari: https://forms.gle/j7kSfZ5CYhABp3kM8

——-

Protocol COVID: Des de l’Associació En Bici Sense Edat ens prenem molt seriosament la protecció i seguretat de totes les persones que participen de les nostres activitats i és per això que hem desenvolupat un protocol de compliment obligatori. Aquest document d’actuació i prevenció de la COVID-19  té en compte les instruccions de les diferents autoritats sanitàries competents i les particulars circumstàncies del col·lectiu de la gent gran.

A més, dir-vos que si voleu mantenir-vos informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Totes les mesures exposades en aquesta comunicació es podran modificar i actualitzar si les autoritats sanitàries així ho indiquen. Qualsevol canvi és comunicarà als afectats amb la major celeritat possible.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *