Concert solidari a benefici d’#EBSESantJust

Aquest any, un cop superats els moments difícils de la pandèmia, s’han pogut reprendre les Festes de Tardor a #SantJustDesvern amb gairebé plena normalitat.  Sant Just Solidari hi ha estat present amb dues activitats que ja són tradicionals per a l’entitat:

El Concert Solidari, que ha comptat amb la presència de diferents grups musicals que de forma solidària han volgut participar i que han generat l’entusiasme del nombrós públic de totes les edats. L’entrada era gratuïta però els beneficis obtinguts amb la venda de samarretes i de donacions van destinats al projecte En Bici Sense Edat.

Sant Just al Carrer, on en un ambient festiu s’ha donat a conéixer al projecte En Bici Sense Edat, oferint passejades a les persones que s’hi han volgut apropar.

Des de l’associació En Bici Sense Edat volem agrair a les persones participants per la seva col·laboració i donar un especial reconeixement a Sant Just Solidari entitat que impulsa el Capítol d’En Bici Sense Edat a Sant Just. Enhorabona!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *