Aliança d’amistat amb la Fundació Enllaç

Ens fa molta il•lusió treballar en xarxa amb altres entitats amb qui compartim la mateixa sensibilitat i compromís!!

 

El passat 3 de novembre es va signar el conveni que consolida el vincle entre En Bici Sense Edat i Fundació Enllaç en un acord que manifesta la voluntat de les dues parts de col·laborar i coordinar-se per ajudar a les persones grans i persones amb mobilitat reduïda LGTBI, per tal de garantir la seva autonomia personal, promoure l’envelliment saludable i facilitar la creació de noves relacions intergeneracionals que lluiten contra la soledat no volguda.

Eulàlia Mata Miralles, presidenta de l’Associació En Bici Sense Edat, i Ricardo de la Rosa i Fernàndez, en qualitat de president de la Fundació Privada Enllaç , van ser les persones encarregades de signar el conveni entre les dues entitats.

Des de EBSE esperem que sigui una col·laboració llarga i fructífera!

————–

Sobre Fundació Enllaç.

La Fundació Privada Enllaç es va crear el 12 de març de 2008. Va néixer amb la missió de donar suport a les persones LGBTI, familiars i amistats, que amb independència de les causes (deteriorament per envelliment, malaltia, desarrelament solitud o discriminació) es trobin en situacions de vulnerabilitat, dependència i/0 incapacitació.

Que ofereixen:

  • Acollida, assessorament i acompanyament. Que les persones grans LGTBI, en situació de vulnerabilitat o dependència, sàpiguen que tenen algú al costat, i que mai més se sentin soles.
  • Promouen eines i recursos per al benestar i l’autonomia personal. Difonen i ajuden a utilitzar els recursos socials i instruments legals que permeten decidir com es vol viure i el tracta que es vol rebre.
  • Impulsen el coneixement de la realitat de les persones LGBTI, i en fan difusió. Participen activament en estudis científics, desenvolupen programes de formació per a professionals, i fan activitats de sensibilització. Prestant especial atenció a la qualitat dels serveis que s’adrecen a les persones grans o en situació de dependència.
  • Son un espai d’atenció i de relació. Les activitats de la Fundació, tenen com a objectiu genèric, més enllà de l’activitat per ella mateixa, afavorir la relació entre les persones i la cura pels altres. A la vegada, és un espai de cultura i sensibilització sobre els temes i interessos de les persones LGBTI.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *