UN TÀNDEM ON HI CAP TOTHOM

Aquest any, el cartell de la segona edició de La Gran Pedalada és una preciosa creació d’una parella molt estimada per tota la família d’En Bici Sense Edat. Us presentem a Laura i Frank de l’estudi de disseny TambiénNO

 

La idea de la campanya per a la Gran Pedalada 2022

 

Hola! Som el Frank i la Laura (de l’estudi de disseny TambiénNo).

La creació del cartell d’aquesta segona edició de La Gran Pedalada reflexa el punt actual de la nostra relació i el sentiment envers la iniciativa d’#EnBiciSenseEdat. Una barreja d’experiències personals i solucions gràfiques per tal de comunicar allò que ens han ensenyat des de l’equip… o com a mínim, el que hem entès i interioritzat en aquest temps, i que ara hem tingut l’oportunitat de transmetre-ho dibuixant.

Nosaltres vam conèixer EBSE un dia tot caminant, on ens vam trobar el primer tricicle per la Ciutadella. Voluntaris i acompanyats compartien el passeig amb un somriure d’orella a orella i amb els ulls ben oberts. De seguida, vam contactar amb l’equip que, tot i les dificultats del moment (vivíem en confinament) ens va obrir les portes a col·laborar i fer de voluntaris des de la pantalla, en la distància però ben a prop.

Des de llavors, hem seguit col·laborant en la comunicació, hem après a conduir el tricicle i em gaudit de passejos inoblidables. A poc a poc, però sense perdre inèrcia, cada vegada hem agafat més ritme, sumant quilòmetres i forces en un projecte que cada vegada abraça a més gent i té més impacte en el nostre entorn.

Quan ens van proposar treballar en el cartell d’aquest any, vam tardar molt poc a voler fer quelcom que representés a tots: A la gent més implicada, a la que té més temps o a la que fa el que pot, a la gent que s’ha hagut de desvincular, que just comença a conèixer el projecte o la que encara ens ha de descobrir. A nosaltres, en cada una de les fases que hem viscut i que ens queda per evolucionar. Perquè creiem que EBSE és un gran tàndem on hi ha seient per a tots els que vulguin pujar, i quants més siguem, més temps rodarà i més lluny arribarem 🙂

Aquest 2022, #LaGRANpedalada torna a ser no presencial, i precisament això permet tenir-ho a l’abast de tothom qui hi vulgui participar. Les iniciatives per reforçar el lligam entre participants, amics i voluntaris són per tots els gustos i colors. Pots córrer, caminar o rodar… Pots pedalar sol, acompanyat de la teva gent, o unir-te a una de les convocatòries per pedalar conjuntament. Pots participar i gaudir de la manera que a tu et sembli millor. 

Tots els kilòmetres compten 😉

Laura i Frank (TambiénNo)

 

L& F: De part de tota la família d’En Bici Sense Edat: Gràcies.
Sou MOLT grans!!

Us estimem moltíssim.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *