Hem fet la primera formació de l’any a diverses localitats!

Hem començat forts amb les formacions de nous voluntaris! El passat març hem fet formació a Sant Cugat, Granollers, Tarragona i Terrassa i aquest divendres farem formació teòrica per totes les delegacions de Catalunya. Donem la benvinguda dels nous voluntaris!

A EBSESant Cugat, hem encetat la temporada amb entusiasme i dedicació renovats. Recentment, hem realitzat la formació pràctica dels nous voluntaris, aportant-los les eines necessàries per contribuir al nostre estimat projecte. Durant aquesta etapa, també hem tingut l’oportunitat d’acompanyar-los en algunes de les nostres passejades, fent que es familiaritzin amb el treball de camp i el nostre enfocament.

Més emocionant encara, hem iniciat les sortides amb els usuaris i usuàries de La Factoria Social, ampliant així la nostra col·laboració amb aquesta estimada entitat. A més, hem consolidat les sortides amb els Amics de la Gent Gran, reforçant els nostres llaços amb aquesta comunitat i brindant als nostres participants experiències enriquidores i moments inoblidables.

EBSEGranollers ha donat el tret de sortida a la temporada 2024 amb un inici emocionant i ple d’energia renovada. El passat 18 de març, vam iniciar les nostres estimades passejades amb un grup entusiasta de participants. Abans d’això, el divendres anterior, vam realitzar la primera sessió formativa de l’any, un esdeveniment especial on vam donar la benvinguda a 5 noves voluntàries al nostre equip. Aquesta incorporació eleva el nostre grup de voluntàries a més de 50 membres, una xifra impressionant que demostra el compromís i l’entusiasme de la nostra comunitat. Estem profundament agraïts a totes les voluntàries per fer possible aquestes meravelloses passejades i per contribuir al benestar dels nostres participants. Amb aquest nou impuls i el suport continuat de la nostra increïble xarxa de voluntàries, estem ansiosos per compartir moments màgics i experiències enriquidores durant tota la temporada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *