Suma’t a pedalejar contra la solitud no desitjada

En Bici Sense Edat festeja el seu aniversari amb la campanya Suma-t’hi.

Amb motiu del nostre primer aniversari des de l’associació volem convidar a tothom a participar de la campanya Suma-t’hi amb la qual volem fer créixer la base social de l’entitat i arribar a les primeres 100 persones associades.

La contribució dels nous membres permetrà tirar endavant el programa “Pedalades contra la solitud”, aquesta alternativa segura d’acompanyament intergeneracional amb la qual vèncer l’aïllament i la solitud no desitjada en èpoques de pandèmia i post confinament.

TORNANT A PEDALAR. A pesar de l’excepcionalitat que ha marcat la vida arran de la pandèmia, des del mes de març no hem aturat la nostra activitat. De fet, un cop revocat l’estat d’alarma i després de l’elaboració d’un acurat pla de mesures sanitàries de prevenció, vam oferir més de 150 passejades, demostrant que la nostra activitat té un impacte molt positiu a la salut.

I és que En Bici Sense Edat ofereix un programa d’acompanyament a l’aire lliure que es presenta avui com una alternativa que permet a la gent gran tornar a sortir al carrer, reconnectar amb l’entorn i relacionar-se amb persones voluntàries.

Recuperar l’essència d’aquestes relacions és imprescindible per a transitar la recuperació física i emocional d’un dels col·lectius que més ha sofert les conseqüències a nivell assistencial, social i afectiu.

Per això i sota el lema “Suma’t a pedalejar contra la solitud no desitjada” l’entitat convida als qui sentin particular sensibilitat pel projecte a sumar-se.

La voluntat de combatre l’aïllament ha pres més sentit que mai.

El CAMI PER SUMAR-T’HI: Totes aquelles persones que vulguin enfortir el projecte, compten amb l’opció d’associar-se.

Aquesta via implica una aportació econòmica anual que cada soci i sòcia decideix a criteri personal i que té un llindar mínim de 20 euros.

Paral·lelament a aquesta opció, Suma-t’hi també obre les portes a alternatives més clàssiques com ara les donacions —puntuals o regulars—, el patrocini, la difusió i la col·laboració amb empreses i altres entitats.

Per donar-se d’alta s’ha d’omplir el següent formulari indicant-nos dades i la quota amb la qual s’ha pensat col·laborar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *