Avançant en totes les àrees

Les últimes setmanes han estat intenses! No hem parat.

Fem de mecànics, formem nous voluntaris, connectem amb altres entitats… I tot això, que ningú s’espanti, sense deixar de pedalar! Després d’un retorn molt satisfactori, la cosa comença a embalar-se i a En Bici Sense Edat no afluixem el ritme.

La tardor fa baixada i de moment no cal frenar.

Amb motiu del nostre primer aniversari des de l’associació vam convidar a tothom a participar de la Campanya Suma-t’hi amb la qual volem fer créixer la base social de l’entitat i arribar a les primeres 100 persones associades!!

La contribució dels nous membres permetrà tirar endavant el programa “Pedalades contra la solitud”, aquesta alternativa segura d’acompanyament intergeneracional amb la qual vèncer l’aïllament i la solitud no desitjada en èpoques de pandèmia i post confinament.

Hem dut a terme la revisió dels nostres tricicles per assegurar-nos que tot està a lloc. D’acord que a En Bici Sense Edat no som experts en mecànica, però entre tots ens espavilem per comprovar que les marxes no grinyolen i, sobretot, que els frens fan honor al seu nom!

De fet, ja portem dues jornades dedicades al manteniment dels nostres vehicles, i estem molt agraïts a tots els qui vau embrutar-vos les mans. Aquestes tricicles ens estan donat moltes hores de joia. Potser no cal que els hi paguem una tarda d’spa, però sí que és just i necessari que de tant en tant els fem un bon massatge!

Els ultimos mesos vam oferir dues novas formacións de voluntariat a Barcelona i Sant Just Devern. Com tantes altres coses aquest temps, fifty-fifty: la teoria a través de pantalla i la pràctica a l’aire lliure. Estem encantats d’anunciar-vos dues bones notícies: la primera, es queja comptem amb 20 voluntaris més, i la segona, que 20 voluntaris equival a 40 cames! Estem a tot gas.

Finalment, el dia de La Mercè vam poder passejar per Ciutat Vella amb els amics de VinclesBCN. Es tracta d’un servei de l’Ajuntament amb qui compartim el combat contra la soledat de les persones grans, o sigui que es tracta d’una connexió inevitable, d’aquelles que s’acaben trobant sí o sí perquè combinen de manera natural. Com la xocolata desfeta i els melindros.

Ah, i per si algú s’ha despistat entre tanta activitat: no, no hem deixat de pedalar! Les últimes setmanes hem acompanyat a gent gran als Habitatges de La Marina, a la zona de Sagrada Família, i a la Barceloneta. I encara tenim setmanes de passeig per davant! Que intentem arribar més lluny no vol dir que oblidem d’on veníem.

 

 

A més, dir-vos que si voleu us mantenir informades de les nostres activitats, clicant aquest enllaç us podreu subscriure al nostre butlletí electrònic i rebre les nostres notícies i missatges al vostre email.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *